Goossens wonen & slapen

Meubels kopen moet een feest zijn! Daarom biedt Goossens een uitgebreide collectie kwaliteitsmeubels voor jouw woon- en slaapkamer. Onze overzichtelijke ingerichte winkel op de meubelboulevard biedt maar liefst 10.000 m2 interieurplezier. Dankzij de 300 compleet ingerichte woonkamers en 90 slaapkamers is er aan inspiratie geen gebrek. Eenmaal een mooi interieur uitgezocht? Geniet dan nog even na in ons Goossens café met een warm drankje en heerlijke appeltaart. Zo wordt shoppen bij Goossens een compleet dagje uit!

Voor iedereen een comfortabel bed

Uitgerust wakker worden in een fijn comfortabel bed: een betere start van de dag is er niet. En als je dan ook nog eens wakker wordt in een sfeervol ingerichte slaapkamer, kun je met nog meer energie aan de dag beginnen. Wij hebben de fijnste boxsprings, mooiste ledikanten, kwalitatieve matrassen en smaakvolle meubels in onze collectie. Onze slaapspecialisten luisteren naar jouw wensen en helpen je bij het kiezen van het juiste bed en matras. Je kunt zelfs in 7 simpele stappen een boxspring samen laten stellen! Zo ben je altijd verzekerd van een bed dat bij jou past.

Ontdek onze collectie

Kom langs en ontdek onze collectie banken, tafels, stoelen, kasten, verlichting, accessoires en slaapkamermeubels!

Acties 

Koop je bij ons nieuwe meubels? Dan profiteer je nu van super aantrekkelijke acties. Kijk op onze website voor de lopende acties en meer informatie.

Start typing and press Enter to search